Ismerj meg minket

Rendezvény helyszín és szállás Szarvason a Körös-parton!

A Napestig 2008-ban nyitotta meg kapuit a volt Vasipari üdülő helyén, mint bisztró és bár.

Hamar a város kiemelkedő szórakozó helyévé vált, tavasztól őszig esténként zenés programokra érkezhettek a bulizni vágyók, emellett kisebb családi, baráti rendezvények és esküvők helyszínéül is szolgált, napközben pedig a strandolók élvezhették a Körös-part legnagyobb mólóján a napfürdőzést és a Holt-Kőrös hűsítő vizét.

A Napestig az elmúlt 10 évben igazi ékszerdobozzá vált a Körös-parton nyaralók, a Szarvasra látogatók és a helyi fiatalok számára.

A megújulás mindig is jellemezte a helyszínt és tulajdonosát, illetve a piaci igények változása együtt hívták életre a helyszín átalakítását.

Ennek eredményeként a főépületben helyett kapott egy rendezvényterem (50 fő befogadására alkalmas), amelynek emeletén kialakított szobákban 6 fő részére tudunk szállást is biztosítani.

Emellett a már meglévő fedett terasz mellé még egy nagyobb méretű műfüves terasszal bővítettük a rendezvénytermet, amely így egybe nyitva már 80 fő befogadására is alkalmas.

Küldetésünk egy olyan közösségi tér és rendezvény helyszín működtetése, ahol öröm lenni, és ahonnan mindenki legalább egy pozitív élménnyel távozik.

  • Közvetlen vízparti elhelyezkedés a Körös-parton
  • Szarvas központja séta távolságra van
  • Könnyű megközelíthetőség
  • Számtalan szállás lehetőség a közelben
  • Parkolás a helyszín mellett megoldott
  • A legnagyobb napozó stég
  • Hangulatos, természetes környezet
  • 6 fő részére szállás lehetőség

Külön kérésre, térítés ellenében a rendezvény megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Rendezvény helyszíneink

Napestig nagyterem 

80 fő befogadó képességű (ültetve), két oldalán terasszal határolt, egybe nyitható, saját bár résszel rendelkező rendezvény terem. A teraszok fedettek és az oldaluk zárható, az így kapott szélvédett és fűthető helyiség egyben közel 180 nm alapterületű.
 
Bérleti díjak: 
pénteken 40 fő-ig: 150.000 Ft+Áfa / nap
pénteken 80+ fő-ig: 250.000 Ft+Áfa / nap
szombaton létszámtól függetlenül: 350.000 Ft+Áfa / nap 
 

Napestig különterem

Legfeljebb 20 fős társaság számára kialakított buli terem, amely teljesen különálló épület, minden igényt kielégítő konyhával és bárpulttal rendelkezik, kisebb rendezvényekre bérelhető a szabadtérrel és mólóval együtt. 
 
Bérleti díjak: 
Kérje árajánlatunkat!
 

Szabadtér / móló / teraszok

Szertartásra vagy fotózásra is bérelhető a Napestig.
 
Bérleti díjak: 
hétköznap (H-Cs): 20.000 Ft+Áfa / óra
hétvégén (P-V): 30.000 Ft+Áfa / óra
Ajánlatkérés