ESKÜVŐ A KÖRÖS-PARTON

AZ ÁLOM VALÓRA VÁLIK

Tartsátok nálunk a Nagy napot!

Annak aki szereti a hangulatos helyszínt, a vízpartot, a napsütést, a természet közelségét, és aki szívesen ünnepli esküvőjét akár a szabad ég alatt.

AJÁNLATKÉRÉS

Egy igazán jó esküvőhöz a színvonalas helyszín mellett talán legfontosabb a catering szolgáltatás, épp ezért olyan éttermekkel működünk együtt, akik magas színvonalon képesek az ételeket elkészíteni és felszolgálni. Emellett fontos szempontnak tartjuk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ár-értek arányú ételeket, ami a bográcsos pörkölttől, a klasszikus esküvői menün át, egészen a különleges fogásokig terjedhet.

A Nagy nap előkészületeit kezdhetitek nálunk, hiszen nászutas szobánk fotózásra is alkalmas.
Térítés ellenében rendelkezésre állunk esküvőtök megszervezésében, a szolgáltatók kiválasztásában és a dekoráció elkészítésében is.
Mindezt egy személyes egyeztetést követően biztosítjuk, hiszen fontos megismernünk igényeiteket, hogy mindenben a számotokra legmegfelelőbbet válasszuk.

Különleges hangulat és egyedi adottság!

Szeretettel várunk festői környezetben, a Körösök-völgyében, Szarvason, közvetlen vízparti rendezvény helyszínünkön, ahol minden adott egy hangulatos szertartáshoz és felejthetetlen ünnepléshez.

Ajánlatkérés

Miben tudunk segíteni?

AJÁNLATKÉRÉS

E-mail: info@napestig.hu | Tel.: +36 70 387 2220

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right