fbpx

Szabadtéri esküvő a Körös-parton

„Gyere le a partra és érezd jól magad!”
Napestig csapata

Gyakran üldögélünk a Napestig csapatával tavasztól-őszig, és olykor télen is a téglával borított terasz kellemesen langyos lépcsőjén. Gyönyörködünk a naplementében, iszogatunk, beszélgetünk, olykor bulizunk, és közben imádjuk a környezetet.

Jó itt…

Ezeken a békés órákon többször láttunk turbékolni az udvari fűzfán egy gerlepárt. Ilyenkor mindig az jutott eszembe, mi más lehetne ez, mint mesebeli, remek előjele annak, hogy ti is éppen ilyen boldogan bújtok majd össze itt, a természet közvetlen szomszédságában, a Körös-partján – a menyegzőtök napján.

Mert itt garantáltan különleges atmoszféra, romantikus, rusztikus álomszép vízparti esküvői helyszín teremt számotokra és a násznép számára idilli körülményeket ahhoz, hogy együtt ünnepeljetek, és megtegyétek az első lépéseket valami új, izgalmas felé, mint HITVES, és mint FÉRJ.

Tudod, mi a legszuperebb ebben a vidékben?

Hogy olyan vagányul romantikus! Itt férjhez mehetsz rózsaszín tütüben, de ha a bocskor a „topánod”, és farmer a menyasszonyi ruha, vagy totál-dögös-szuper-szexi szerelésben mondod ki az igent, a Körös-part és a Napestig számára ez teljesen természetes – hiszen az is!

Esküvő COVID-19 idején…

Nem ünneprontás, de meg kell említenem azt is, hogy a jelenlegi helyzetben (igen-igen, a koronavírus…) mennyire fontosnak tartom, hogy a kötelező távolságtartás mellett a lehető legbensőségesebb legyen az esküvőtök – hogy ti csak egymásra figyelhessetek, a násznép szeretetteljes légkörétől ölelve.

A szabadtéri esküvő igazán optimális megoldás – nagyobb eséllyel tudjátok megtartani a Nagy Eseményt, ahogy azokat tavaly nyáron is engedték. Szombati időpontjaink még nem teltek be – ha szeretnétek nálunk megtartani az esküvőt, foglaljatok, biztosítsátok, hogy Isten szabad ege alatt kelhessetek egybe!

Kedves Jegyespárok, Örömanyák, Örömapák!

A magazin a jövőben különféle, velünk kapcsolatos tájékoztató cikk mellett esküvővel kapcsolatos érdekességeket, szokásokat, praktikus tanácsokat is kínál majd. Később ezeknek hasznát vehetitek, akár pár fős, kislétszámú menyegzőt, akár világraszóló, nagylétszámú esküvőt terveztek Szarvasi-Holt-Körös partján, a Napestig bájos portáján.

Szeretnénk „száraz”, de emészthetőre írt, konkrét információkkal is szolgálni, mely választ adhat olyan kérdésetekre is, melyre esetleg a weboldalon nem leltetek megoldást. Természetesen minden egyéb felmerülő kétségre, kérdésre reagálunk elérhetőségeinken!

Bízom abban, hogy a magazin első publikációjában sikerül átadnom nektek egy hangyányit abból a hangulatból, ami itt, a Körös-parti esküvői helyszínen vár benneteket a Nagy Napon. Kísérjetek el!

Esküvő közvetlenül a víz partján

A természet tapintható közelségében igazán festői, látványos háttérrel emelhetitek az esemény ízét-zamatát úgy, hogy közben mértéktartó, emberközeli, szolidan elegáns, vidéki, rusztikus, és mindenképpen meghitt hangulatú esemény kerekedik.

Csodaszép idő esetén…

… az asztalok a két teraszon, illetve az udvaron várják az ifjú párt, és az éhes vendégsereget. A nyári napsütésben a fűzfák árnyékot adnak, kánikula esetén napernyőkkel árnyékolunk, illetve a teraszokra is vissza lehet húzódni.

Ha beborul, sem esünk zavarba

Beltéri rendezvénytermünk víz felé eső két oldalán 1-1 terasz található. A teraszok fedettek, és oldalfalai garantálják, hogy rossz idő esetén a násznép bevonulhasson, és tető alatt folytatódjon az esküvő, a dínomdánom.

Hangulatvilágítás, esküvői dekoráció

A kültéri részt hangulatvilágítás dobja fel az esti órákban. A díszítés tetszés szerint variálható, az esküvő stílusához illeszthető. Mécsesekkel, hangulatos üvegekbe helyezett óriás gyertyákkal, fáklyákkal… Határ a csillagos ég, és a képzelet a dekorációban.

Esküvői menü, catering, svédasztal, büféasztal…

Az ételeket csakis bent tároljuk a klimatizált helyiségben. Így, ha büféasztalos a szerviz, az erre szolgáló asztalok a beltéri rendezvényteremben roskadoznak az ételektől, süteményektől. Az italok a kültérre nyitott bárpultból kérhetők, de a felszolgálók is lesik kívánságaitokat – nagyon jó fejek! J

Kedves Jegyespár,

nézzetek körül a Napestig portáján! Ha szerettek álmodozni, akkor képzeljétek el, milyen feledhetetlen, páratlan és mennyei érzés lesz a Körös-parton az első házastársi csók… 
Vagy milyen kalandosan izgalmas – rajtatok áll, hiszen csók és csók közt is óriási lehet a különbség.

Vár benneteket a vadregényes, vagányul egyszerű, ezért IS szerethető környezet. És vár a nevét teljes mértékben meghazudtoló, nagyon is élő, zsongó-zsibongó Holt-Körös a maga szépívű hullámaival, dúsan viruló flórájával, faunájával.

Szeretettel gratulálunk, legyetek nagyon boldogok:
a Napestig csapata

AJÁNLATKÉRÉS

E-mail: info@napestig.hu | Tel.: +36 70 387 2220

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right